utorak, 22. ožujka 2016.

Ranč Islander Vransko

Dirkalni konj v razred Riding Horse je bil uveden, da Horse of the Year Show leta 2006. Oblika razreda je tako za tradicionalno jahanje konj razred, čeprav so konji, ki so dobri primeri, ki kažejo, lovca ali oddaji kramp lahko tudi vstop.

Da bi bili upravičeni, morajo konji polno čistokrvni in so registrirana v Weatherbys General Stud Book. Konj je moral biti v usposabljanje kot dirkalni konj, vendar ni nujno, dirkal. Prav tako morajo biti starejši od štirih let, in stand višji od 15 roke visoko (hh).

Volilna udeležba in kolesar oblačila morajo biti v skladu z ustrezno kategorijo - tekmovalci, ki prikazuje svoje konje, kot bi jahalni konji nosijo mornarice jakne in klobuke, medtem ko tisti, ki prikazuje svoje konje, kot bi lovci nositi Tweed jakne. Tečaji jahanja za otroke potekajo v prijetenem ambientu s prijaznimi in miroljubnimi konji, najaveni na ljudi in otroke.

Tekmovalci, ki izpolnjujejo pogoje za opravljanje zvečer na Horse of the Year Show morajo nositi črno ali mornarice jakne in cilindrom.

Nema komentara:

Objavi komentar